Voegrenovatie / voegwerken

Voegen zijn niet alleen belangrijk om het zicht van uw gevel te bepalen. Naast het esthetische doel hebben ze namelijk ook belangrijke beschermende factoren. Voegwerken zorgen er in de eerste plaats voor dat er niet zomaar regenwater in de spouw kan terechtkomen.

Tevens zijn voegen waterdampdoorlatend, regenwater wat mogelijk is binnen gedrongen, kan zo goed verdampen van binnenuit.

Goed voegwerk verhoogt hierdoor voor een goede balans van lucht en vocht in uw gevel en worden vochtproblemen binnenshuis voorkomen. Goed voegwerk kan gemiddeld zo’n 30 tot 40 jaar meegaan.

De kleur van het voegwerk

Eventuele andere kleuren van voegwerk, kunnen gevels een frisse en nieuwe uitstraling geven. Dit geeft de woning een totaal andere look and feel.

Tijdens het voegen, kunnen wij u eventueel enkele vershillen laten zien, waar u uit kunt kiezen.
Schone Gevels plaatst diversen soort voegwerk, zoals geborsteld, gestreken voegen.

Voor eventueel alleen uitslijpen / uithakken van voegen, bent u ook bij Schone Gevels aan het juiste adres.

  • Uithakken
  • Uitslijpen

Het uithakken van de voegen doen wij met professionele hakhamers.

Eerst gaan wij alle horizontale voegen (lintvoegen) verwijderen en vervolgens de verticale voegen (stootvoegen).

Deze methode is het meest voorkomend om oude voegen te verwijderen.

Dagelijks ontvangen wij opdrachten van zowel particulieren, woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.

gevel reinigen

Opruimen!

Uiteraard zorgen wij van Schone Gevels ervoor dat na de Renovatie werken, alles opgeruimt en netjes wordt achtergelaten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtingin en offerte? aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via ons offerte formulier.